بازگشت

9 مرحله برای سئوی وب سایت برای مبتدیان

حدود 64 درصد از ترافیک ارگانیک از موتورهای جستجو و حدود 10 درصد از شبکه های اجتماعی می آید. برای ایجاد یک استراتژی موفقیت آمیز در بازاریابی دیجیتال، باید بر الگوریتم های موتورهای جستجو و راه های سئوی وب سایت تسلط داشته باشید. این راهنمای سئو برای مبتدیان، شما را با مفهوم بهینه سازی موتورهای جستجو آشنا می کند و توضیح می دهد که چگونه سئوی وب سایت خود را برای افزایش ترافیک بهبود دهید.

درک سئو

برای درک اینکه سئوی وب سایت چیست، لازم است بدانید موتورهای جستجو چگونه کار می کنند. هنگامی که یک وب سایت ایجاد می کنید، ربات های موتور جستجو در وب سایت شما می خزند تا اطلاعاتی که در آن وجود دارد را درک کنند و بر اساس آن، به سایت شما رتبه بدهند تا در نتایج جستجوی مرتبط ظاهر شود.

ربات های موتورهای جستجو اکنون قادر به درک اطلاعات متنی و غیر متنی در وب سایت و فهرست شما بر اساس عوامل مختلفی هستند. اینجاست که بهینه سازی موتورهای جستجو مطرح می شود. سئو به مسیر بهتر کردن سایت شما برای موتورهای جستجو اشاره دارد.

سئوی وب سایت

اهمیت سئو

چرا سئوی وب سایت مهم است؟

برای درک بیشتر اهمیت سئوی وب سایت به عادات جستجوی خود فکر کنید. فرض کنید که می خواهید اطلاعاتی در مورد یک موضوع خاص پیدا کنید، به عنوان مثال، “بهترین ابزار برای بازاریابی ایمیلی”. شما دقیقاً همان اصطلاح را در سرچ گوگل تایپ می کنید یا شاید عبارت «ابزارهای بازاریابی ایمیلی» را تایپ کنید. بلافاصله لیستی از نتایج را دریافت می کنید.

حال باید بپرسیم روی کدام یک کلیک می کنید؟

آیا تا به حال به صفحه نتایج دوم یا سوم رفته اید؟ احتمالاً پاسخ شما نه می باشد و اگر پاسخ بله باشد ، به ندرت پیش آمده که تا صفحات دوم یا سوم بروید. این مثال نشان دهنده میزان اهمیت سئو است. بهینه سازی صفحات برای موتورهای جستجو به رتبه بندی کلی جستجوی شما کمک می کند. هدف شما این است که در صفحه اول (حتی بهتر در چند لیست اول) جستجویی باشید که مشتریان شما انجام می دهند تا شاهد افزایش ترافیک سایت خود باشید.

چگونه سئو سایت را انجام دهیم

ما در این جا به 9 مرحله ضروری سئوی وبسایت برای مبتدیان اشاره کرده ایم که می توانید در حال حاضر از آنها استفاده کنید.

سئوی وب سایت

تحقیق کلمه کلیدی

1. تحقیق در مورد کلمات کلیدی

کلمات کلیدی نقش مهمی در سئو دارند. کلمات کلیدی موضوع اصلی نوشته یا مقاله شما را نشان می دهند. این همان چیزی است که به افراد امکان می دهد پس از جستجوی موضوع مورد نظر خود، مقاله شما را پیدا کنند.

کلمه کلیدی اساساً همان چیزی است که افراد هنگام جستجو برای چیزی تایپ می کنند. به همین دلیل است که باید اطمینان حاصل کنید که کلمه کلیدی شما مطابق با هدف جستجوی مخاطبان هدف می باشد. این می تواند یک کلمه کلیدی کوتاه مانند “بازاریابی دیجیتال” یا یک کلمه کلیدی طولانی مانند نحوه ایجاد یک کمپین تبلیغاتی دیجیتال خوب باشد.

کلمات کلیدی کوتاه تر معمولاً حجم جستجوی بالاتری دارند. به عبارت بهتر رتبه بندی آنها ممکن است دشوارتر به نظر برسد و مسیر پیچیده تری برای رسیدن به صفحات اول طی کند. کلمات کلیدی دنباله دار یا همان لانگ تیل میزان جستجوی کمتری دارند، اما مزیت آنها این است که شما می توانید دقیقاً مخاطبان علاقه مند به آن را مورد هدف قرار دهید. بهتر است به سراغ ترکیبی از کلمات کلیدی – بلند و کوتاه – بروید.

علاوه بر این، ایده آل است که حجم جستجو و درجه سختی کلمه کلیدی مورد نظر برای استفاده را در نظر بگیرید. حجم جستجو نشان می دهد که افراد چقدر این کلمه کلیدی خاص را جستجو می کنند. حجم جستجوی بالاتر به این معنی است که افراد علاقه بیشتری به این موضوع دارند. از طرف دیگر، دشواری رتبه نشان می دهد که رتبه بندی در نتایج موتورهای جستجو چقدر دشوار خواهد بود.

کلمات کلیدی حیاتی هستند، اما تنها جزء سئوی وب سایت شما نیستند. برای افزایش ترافیک باید روی سایر جنبه های مهم تمرکز کنید.

2. کلمات کلیدی را در سراسر صفحه خود قرار دهید

هر صفحه یا پست وبلاگ دارای کلمات کلیدی مرتبط متفاوتی است. برای این مقاله، کلمه کلیدی “سئوی وب سایت” است. این احتمالاً همان اصطلاحی است که شما جستجو کردید و به اینجا رسیدید!

در حالت ایده آل، کلمات کلیدی انتخابی شما باید در موارد زیر باشد:

  • عنوان پست
  • URL
  • پاراگراف اول و آخر پست
  • در متن به صورت ارگانیک در سراسر پست
  • برچسب های تصاویر استفاده شده

تا زمانی که آن ها جریان مقاله را مختل نمی کنند، از آن ها استفاده کنید! فقط مراقب «تغذیه کلمات کلیدی» باشید که در این پست بیشتر به آن می پردازیم.

3. سئو را در پیوندهای یکتا بگنجانید

پیوند یکتا، URL یا لینکی است که هنگام دسترسی به یک صفحه وب مشاهده می کنید. پیوندهای یکتا چیزهای زیادی در مورد ساختار کلی وب سایت شما می گویند. آن ها نباید خیلی طولانی باشند و در عین حال، به وضوح برای خواننده و رباتی که در وب سایت شما می خزند. توضیح دهند که صفحه وب درباره چه چیزی است.

همانطور که قبلا ذکر شد، ربات های موتورهای جستجو در تمام صفحات سایت شما می خزند تا موضوع سایت شما را به طور کامل درک کنند و آن ها را به درستی ایندکس کنند. از کلمات واضح و معنی دار در URL خود استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر یک فروشگاه آنلاین کتاب دارید، صفحات خود را با پیوندهای یکتا ساختار دهید تا به افراد نشان دهید که به چه چیزی دسترسی دارند. این سلسله مراتب را برای موتورهای جستجو روشن می کند و به سئوی وب سایتتان کمک می کند.

پیوند یکتا دائمی است، بنابراین تعیین پیوندهای مناسب برای صفحات شما مهم است. استفاده از تاریخ ها یا اطلاعات خاصی که ممکن است تغییر کند توصیه نمی شود.

لینک سازی محتوا

لینک سازی داخلی در محتوا

4. محتوای خود را پیوند دهید

اگر پستی که در حال حاضر می نویسید مربوط به پست دیگری است که قبلاً نوشته اید، آن را پیوند دهید! این تمرین خوبی است که محتوای خود را به پست ها و صفحات دیگر در وب سایت خود پیوند دهید. این امر با کمک به خواننده در کشف بیشتر محتوای مرتبط و پیمایش به صفحات دیگر در سایت شما، و همچنین کمک به ربات ها در نمایه سازی و زمینه سازی صفحات وب شما، به تجربه کاربری بهتر کمک می کند.

همچنین از تاثیر بی نظیر لینک سازی داخلی برای بهبود سئوی سایت نباید غافل شد. این کار رتبه شمارا دچار تحول میکند.

5. مطالب با کیفیت بالا بنویسید

البته باید محتوایی بنویسید که خوانندگان را جذب کند. مطمئن شوید که موضوع خود را به طور کامل پوشش داده اید و اطلاعاتی را که ممکن است مهم باشند را از قلم نیندازید. ضروری است که به مخاطبان خود یک دید کلی از موضوع مورد نظر و پاسخ هایی مطابق با نیازهای آنها ارائه دهید.کلمات بیشتر لزوماً به معنای کیفیت بالاتر نیستند، اما از آنجایی که نشان می دهد موضوع به طور عمیق پوشش داده شده است، می تواند کمک کند.

علاوه بر پوشش کامل موضوع، نوشتن به روشی واضح و در عین حال ظریف و محاوره ای معجزه می کند. به امید اینکه تراکم کلمه کلیدی بالایی داشته باشید، کلمه کلیدی خود را در سراسر مقاله خود قرار ندهید. تلاش برای فریب دادن سیستم با قرار دادن هر چه بیشتر کلمات کلیدی در همه جا، کارساز نخواهد بود و بسیاری در واقع به خاطر آن جریمه می شوند. موتورهای جستجو بسیار هوشمند هستند و می توانند کلمات کلیدی پر شده را تشخیص دهند.

6. تصاویر خود را بهینه کنید

از منظر خوانایی، تصاویر بسیار مهم هستند. آنها به تجسم محتوای شما و درک بیشتر آن برای خوانندگان کمک می کنند. اما آنها همچنان یک المان اصلی برای سئوی یک وب سایت محسوب نمی شوند. یک تصویر نمی تواند خزیده شود، اما آنچه می تواند خزیده و دیده شود، متن ALT تصویر است، به عبارت دیگر، توضیحات تصویر.

استفاده از کلمه کلیدی خود به عنوان Image ALT-Text مطمئن می شود که گوگل آن را برای آن کلمه کلیدی خاص فهرست می کند.

آیا تا به حال به تصاویری که در بالای نتایج جستجوی شما ظاهر می شوند توجه کرده اید؟ آنها همچنین یک راه عالی برای هدایت افراد به وب سایت شما هستند و در نتیجه نشان می دهند که وب سایت و تصاویر شما با موضوع جستجو مرتبط هستند.

فشرده سازی تصاویر شما نیز عامل مهمی است. سرعت وب سایت برای سئو بسیار مهم است و اندازه و قالب تصویر می تواند نقش مهمی در آن داشته باشد. بنابراین مطمئن شوید که تصاویر خود را به درستی بهینه کنید. با استفاده از ابزارهای فشرده سازی تصویر به راحتی می توانید این کار را انجام دهید.

سئوی وب سایت

اهمیت سرعت سایت در سئو

7. سرعت صفحه

سرعت صفحه شما برای سئوی وب‌سایت فوق‌العاده مهم است و از سال ۲۰۱۸ به‌عنوان یک فاکتور رتبه‌بندی توسط گوگل استفاده شده است.

یک وب سایت با بارگذاری سریع یک تجربه کاربری ایده آل را تضمین می کند. اگر بارگذاری صفحه شما بیش از حد طول بکشد، به دلیل بی صبری و عدم تمایل به منتظر ماندن در افراد، عواقب جدی در پی خواهد داشت و در نتیجه نرخ پرش بالاتری خواهید داشت. اگرچه نرخ پرش عاملی نیست که مستقیماً بر رتبه شما تأثیر بگذارد، اما مستقیماً با سرعت صفحه شما مرتبط است.

8. نسخه موبایل خود را فراموش نکنید!

از آنجایی که مردم به طور فزاینده ای از تلفن همراه خود برای دسترسی به اینترنت استفاده می کنند، سئوی وب سایت شما برای دستگاه های هوشمند ضروری است. اگر نه، در نهایت نرخ پرش بالایی خواهید داشت. بیایید صادق باشیم، هیچ کس نمی خواهد در وب سایتی بماند که برای گوشی به درستی فرمت بندی نشده است. قالب‌بندی نادرست می‌تواند خطاهای آزاردهنده‌ای داشته باشد، مانند دکمه‌هایی که کار نمی‌کنند یا مجبور به اسکرول به کناری فقط برای دیدن کامل صفحه باشند.

یک تجربه کاربری مثبت باعث می شود مردم بخواهند بمانند و وب سایت شما را کاوش کنند، که دوباره نشان می دهد که صفحه شما با کلمه کلیدی انتخابی شما مرتبط است.

9. صفحات و محتوای خود را به روز کنید

شما به طور منظم می خواهید برای به روز رسانی محتوای خود یک بازرسی سئویی انجام دهید. به خصوص از آنجایی که اطلاعات و روندها به سرعت در حال تغییر هستند و شما نمی خواهید در رتبه بندی های جستجو به دلیل اطلاعات قدیمی جریمه شوید.

به صفحات قدیمی تر بروید، محتوا را ارزیابی کنید و بررسی کنید که آیا همه آن ها به درستی بهینه شده اند یا خیر. اگر محتوای شما دیگر هدفی نداشته باشد یا به درستی سئو نشده باشد، به احتمال زیاد به رتبه شما آسیب می رساند.

zahran
zahran

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy