بازگشت

راهنمای کامل برای رسیدن به نتایج برتر گوگل

استراتژی های سئو در هر مرحله از بازاریابی دیجیتال کلیدی است.  از این گذشته، چه کسی نمی‌خواهد در نتایج برتر گوگل ظاهر شود؟ صفحات برتر جایی است که کاربران بیشترین لینک ها را پیدا می کنند، و همچنین لینک هایی که اغلب کاربران به آنها دسترسی دارند. داشتن مسیر راهنمای سئو می تواند شما را در رسیدن به نتایج برتر گوگل کمک کند.

با سئو سایت، وبلاگ یا کسب و کار تجارت الکترونیک شما شناخته شده تر می شود و در نتیجه قدرت در بازار، تعداد بازدیدکنندگان بیشتر و فرصت های تبدیل افزایش می یابد. همچنین شما می توانید بدون نیاز به سرمایه گذاری در تبلیغات پولی به همه اینها برسید.

از طریق بهینه سازی صفحات خود و اتصال به سایت های دیگر، می توانید تجربه جستجو و جذب کاربران خود را بهبود بخشید. با این راهنمای کامل سئو، تمام آنچه را که برای رسیدن به نتایج برتر در گوگل نیاز دارید، یاد خواهید گرفت.

تعریف سئو

سئو چیست

تعریف سئو

سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو، مجموعه ای از استراتژی های بهینه سازی برای سایت ها، وبلاگ ها و صفحات وب است که هدف آن بهبود موقعیت شما در نتایج موتورهای جستجوی ارگانیک می باشد. در هر ثانیه میلیون‌ها جستجو توسط موتورهای جستجو پردازش می‌شوند که عمدتاً در گوگل هستند. کاربران به دنبال پاسخ به طیف باورنکردنی از سوالات در برنامه روزانه خود هستند ؛ از هتل های چندستاره برای سفرهای آینده تا توضیح نظریه تکامل.

برای هر جستجو، گوگل نتایج را با رتبه بندی بهترین پاسخ ها در ابتدا سازماندهی می کند. اعداد زیر نشان می دهد که کاربران چقدر به قضاوت موتورهای جستجو اعتماد دارند:

سه پیوند ارگانیک اول تقریباً 30٪ از کل کلیک ها را دریافت می کنند. تنها 0.78 درصد از کاربران به لینک در صفحه دوم نتایج دسترسی دارند.

هر جستجو فرصتی را برای برند شما فراهم می کند تا بهترین پاسخ را به آنچه کاربران به دنبال آن هستند ارائه دهد. با توجه به این موضوع، شانس بیشتری برای افزایش دید و کلیک ها، دریافت ترافیک ارگانیک بیشتر و افزایش نتایج با حضور آنلاین خود دارید.

برای رسیدن به این هدف، باید به گوگل ثابت کنید که بهترین پاسخ را دارید و سزاوار حضور در جایگاه اول در SERP هستید.  این نه تنها شامل داشتن محتوای عالی، بلکه ارائه قابلیت استفاده، ارتباط با قدرت بازار و کمک به Google برای خواندن صفحات شما است.

اینها اهداف یک استراتژی سئو هستند. سئو همچنین در بازاریابی موتورهای جستجو که تمام استراتژی های موتورهای جستجو از جمله تبلیغات پولی و لینک های حمایت شده را پوشش می دهد، نقش دارد. از سوی دیگر، سئو فقط از استراتژی های ارگانیک استفاده می کند و شامل خرید رسانه ای نمی شود. این منجر به بازگشت سرمایه (ROI) بالاتر و هزینه جذب مشتری کمتر (CAC) می شود.

تعریف موتورهای جستجو

موتورهای جستجو، سیستم‌ها یا الگوریتم‌هایی هستند که برای خزیدن، فهرست‌بندی و رتبه‌بندی محتوای وب مورد استفاده قرار می‌گیرند تا آن‌ها را به شیوه‌ای مرتب بر اساس جستجوهای کاربر نمایش دهند.

وقتی به موتورهای جستجو اشاره می کنیم، فقط در مورد گوگل صحبت نمی کنیم، بلکه Bing، Yahoo!، Baidu و دیگران را نیز در نظر می گیریم. حتی یوتیوب و پینترست را می توان به عنوان موتورهای جستجو در نظر گرفت زیرا اغلب برای کشف محتوا استفاده می شود. اما گوگل با داشتن تقریباً 92 درصد از سهم بازار جستجو، پیشروی واضح در دسته بندی است.

هر موتور جستجو، متدولوژی و معیارهای رتبه بندی خاص خود را دارد. اما در نهایت، هدف همیشه یکسان است: ارائه بهترین نتایج برای آنچه کاربران به دنبال آن هستند.

موتورهای جستجو چگونه کار می کنند؟

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که گوگل هنگام جستجوی چیزی دقیقا چه کاری انجام می دهد؟ علیرغم اینکه فقط میلی ثانیه طول می کشد، یک فرآیند طولانی وجود دارد تا بتوانید لیستی از نتایج را نشان دهید که به سؤال شما پاسخ می دهد.

به طور کلی موتورهای جستجو دارای سه مرحله هستند:

اول، موتورهای جستجو با استفاده از ربات‌ها، در محتوای وب می‌خزند. این ربات ها لینک ها را در سراسر وب دنبال می کنند و صفحات جدید و به روز شده را جستجو می کنند.

پس از آن، صفحات خزیده شده به فهرست موتور جستجو اضافه می شوند که به عنوان یک کتابخانه وسیع برای محتوای وب عمل می کند.

سپس صفحات بر اساس اطلاعاتی که ربات در مورد آنها جمع آوری کرده است، مانند زمان بارگذاری و کلمات کلیدی، سازماندهی می شوند.

فرآیندهای خزیدن و ایندکس شدن به طور مداوم در حال انجام است. ربات ها همیشه در حال یافتن و سازماندهی محتوا در وب هستند. اما ترتیب نمایش نتایج خود برای کاربران از طریق رتبه بندی مشخص می شود.  رتبه بندی هر بار که کاربر چیزی را جستجو می کند رخ می دهد. این تمرکز SEO است.

با توجه به کلمات کلیدی مورد استفاده در جستجو، گوگل به سرعت از فهرست خود می گذرد تا صفحاتی را پیدا کند که با آن عبارات منطبق هستند و به سوال پاسخ دهند. بنابراین، طبقه بندی با بهترین رابطه بین کلمات کلیدی و یک سری از عوامل رتبه بندی گوگل تعیین می شود.

الگوریتم و به روز رسانی های گوگل

الگوریتم گوگل ترکیبی از عملیات است که نحوه طبقه بندی لینک ها در صفحه نتایج جستجوی ارگانیک را مشخص می کند. عملکرد آن ایجاد سلسله مراتبی از صفحات برای ارائه نتایج به مناسب ترین ترتیب برای هر کاربر است.

این الگوریتم یک سری معیارها را برای دستیابی به این هدف اتخاذ می کند و به طور مداوم به روز می شود تا بیشتر و بیشتر مرتبط شود. هدف گوگل از طریق به‌روزرسانی‌ها، نه تنها بهبود طبقه‌بندی نتایج، بلکه حذف یا کاهش موقعیت محتوای مخرب و کم‌کیفیت است که می‌تواند به تجربه کاربر آسیب برساند.

رتبه بندی سئو

رنک بندی سئو در موتورهای جستجو

عوامل رتبه بندی

تخمین زده می شود که الگوریتم گوگل شامل بیش از 200 عامل رتبه بندی است. رابطه بین آنها موقعیت را در SERP ها تعیین می کند. گوگل این عوامل را به طور عمومی به اشتراک نمی گذارد، اما برخی اظهارات را بیان کرده است که برخی از اسرار را فاش می کند. علاوه بر این، خود بازار مطالعاتی را برای تعیین تأثیر اقدامات خاص در رتبه‌بندی صفحه انجام می‌دهد.

به طور کلی می دانیم که دو نوع فاکتور رتبه بندی وجود دارد: داخلی و خارجی

رتبه بندی داخلی

فاکتورهای رتبه بندی در صفحه در صفحات خودشان قرار دارند. هنگامی که به سئو داخلی اشاره می شود، به بهینه سازی این عناصر اشاره دارد. مانند: محتوا، عنوان و توضیحات متا، تگ عنوان، تصاویر، URL ها و…

گوگل این عوامل را ارزیابی می کند تا بفهمد صفحات چه اطلاعاتی ارائه می دهند و کدام یک از آنها را به عنوان نتایج برتر نشان دهد. علاوه بر این، موتور جستجو تجزیه و تحلیل می کند که آیا صفحه تجربه کاربری خوبی با اطلاعات مرتبط ارائه می دهد یا خیر.

رتبه بندی خارجی

از سوی دیگر، عوامل خارج از صفحه، عناصری هستند که وضعیت صفحه را به عنوان یک مرجع نشان می دهند، اما در محتوای صفحه قرار ندارند. سئوی خارج از صفحه شامل بهینه سازی اعتبار سایت برای کاربران و سایر وب سایت ها، با تمرکز بر کسب بک لینک است.

چند نمونه از این عوامل عبارتند از:  تعداد بک لینک ها، تنوع بک لینک ها، اشاره به برند تجاری، نشانه های اجتماعی، جستجوی مستقیم و…

برای گوگل، عواملی در این راستا سطح اعتبار سایت را نشان می دهد.  اگر صفحه ای از طریق جستجوهای مستقیم برای نام تجاری و بک لینک ها از سایت های مورد اعتماد بازدیدکنندگان زیادی دریافت کند، در بازار معتبرتر تلقی می شود.

سئو کلاه سیاه در مقابل سئو کلاه سفید

الگوریتم گوگل همیشه تجربه جستجو را برای کاربران بهبود می بخشد. این بدان معنی است که نه تنها به طور مداوم نتایج جستجو را بهبود می بخشد، بلکه با محتوای مشکوک و بی کیفیت، معروف به سئو کلاه سیاه، مبارزه می کند.

باید از سئو کلاه سیاه خودداری کرد.  اگر می خواهید اعتماد موتورهای جستجو را برای تضمین موقعیت ایمن و پایدار در SERP جلب کنید، دستورالعمل های SEO  کلاه سفید را دنبال کنید.

این دستورالعمل ها استراتژی های قابل قبول برای سئو هستند که توسط موتورهای جستجو توصیه می شود. اینها می تواند شامل، بهبود قابلیت استفاده سایت، استفاده طبیعی از کلمات کلیدی در محتوا و دریافت بک لینک از سایت های دیگر باشند.

اهمیت سئو

دلایل اهمیت سئو

چرا سئو مهم است؟

این روزها، میانگین جستجوی گوگل چیزی فراتر از یافتن حقایق و پاسخ های سریع در پرواز است. مردم برای دریافت انواع اطلاعات به موتورهای جستجو مراجعه می کنند – همه چیز، از دانلود آهنگ های جدید، توصیه های مربوط به سلامت، مسیریابی ها یا نزدیکترین رستوران های ممکن.

به عبارت دیگر، دلایل پشت سؤالات جمعی کاربران موتورهای جستجو متنوع و پیچیده است. موتورهای جستجو به طور تصاعدی در حال تکامل هستند تا از این واقعیت به روز بمانند. و هر چه این بیشتر آشکار شود، سئو نیز اهمیت بیشتری پیدا می کند.

بدون سئو، در نهایت اهمیتی نخواهد داشت که وب سایت شما چقدر به سؤالات جستجوگر پاسخ می دهد یا محصولات شما چقدر ممکن است برای مصرف کننده ای که به دنبال خرید است مفید باشد.

هرچه زودتر به اصول بهینه سازی جامد تسلط پیدا کنید و بیشتر درک کنید که چگونه تغییرات در سایت شما بر سئو تاثیر می گذارد، می توانید انتظار موفقیت بیشتری داشته باشید. همچنین درک این نکته ضروری است که با تغییر الگوریتم های موتورهای جستجو و انتظارات مصرف کنندگان، بهترین شیوه های سئو را نیز انجام دهید.

این بدان معنی است که سئو فقط چیزی نیست که یک بار به آن مسلط شوید. این چیزی است که شما باید پیوسته در مورد آن تحقیق کنید.

نحوه یادگیری سئو

حتی باتجربه ترین و ماهرترین متخصصان سئو در جهان باید از جایی شروع می کردند. اینکه چگونه به نتایج برتر گوگل برسید نیاز به تجربه و مهارت دارد. برای این کار میتوانید مراحل زیر را طی کنید:

  • نحوه کار موتورهای جستجو را درک کنید

اگرچه هیچ دو کسب‌وکاری اهداف دقیق یکسانی برای کمپین‌های بازاریابی خود نخواهند داشت، اما می‌توان گفت که همه آن‌ها می‌خواهند مخاطب ایجاد کنند و درآمد کسب کنند. به طور کلی، این هدف اصلی سئو افزایش رتبه جستجو و جذب ترافیک قابل تبدیل است.

گوگل و بقیه موتورهای جستجو از ربات های خزنده برای فهرست بندی وب سایت ها و همچنین رتبه بندی آنها بر اساس ارتباط و کیفیت محتوا استفاده می کنند. یادگیری سئو نه تنها به این معناست که به ربات های خزنده کمک کنید تا سایت شما را پیدا کنند، بلکه به موتورهای جستجو نشان دهید که سزاوار بالاترین رتبه ممکن است.

  • اصول اولیه تحقیق کلمات کلیدی را بیاموزید

کلمات کلیدی به خوبی انتخاب شده در قلب هر کمپین سئو موفقی قرار دارند، بنابراین تحقیق کامل کلمات کلیدی یک ضرورت مطلق است. ایده این است که تعیین کنید افراد به دنبال کدام کلمات کلیدی و عبارات کلیدی طولانی هستند تا محتوایی مانند محتوای شما را پیدا کنند و از آنها به روش های طبیعی و مفید استفاده کنند.

در حالت ایده آل، کلمات کلیدی باید به طور طبیعی در سراسر محتوای نوشته شده شما پخش شوند. اما آنها همچنین باید در توضیحات متا، URL ها، عناوین و غیره گنجانده شوند.

  • به تجربه کاربری اهمیت دهید

موتورهای جستجو درصدد ارائه بالاترین تجربیات ممکن به کاربران خود هستند. آنها همچنین در تعیین اینکه کدام سایت‌ها قادر به ارائه آن تجربه هستند، خود را بهبئد میدهند بنابراین درک سیگنال‌های تجربه کاربر (UX) بخش مهمی از SEO است.

نشانه‌های کلیدی مثبت بودن تجربه کاربری که الگوریتم‌های جستجو به دنبال آن هستند شامل طراحی‌های ساده، تمیز و کاربرپسند وب‌سایت است. سیگنال‌های UX که نشان می‌دهند سایت شما گزینه خوبی است، شامل زمان‌های ماندگاری بالا است. هر چه کاربر پس از یافتن یک سایت از طریق جستجو، مدت بیشتری را در سایت صرف کند، احتمال اینکه سایت مورد نظر واقعاً نیازها و انتظارات او را برآورده کند بیشتر است.

  • بین سئو داخلی و سئوی خارجی تفاوت قائل شوید

سئوی داخلی جنبه هایی از فرآیندی را که می توانید به طور قابل اعتماد کنترل کنید، پوشش می دهد. این عوامل شامل انتخاب های قالب بندی شما (مانند تگ های H1، H2 و H3)، توضیحات تصویر شما، مرتبط بودن و به موقع بودن محتوای شما و غیره است. یک استراتژی خوب سئوی داخلی، تعادل خوبی بین رضایت کاربران انسانی و ارسال سیگنال های مناسب به ربات های جستجو ایجاد می کند.

سئوی خارجی نیز مهم است. این جنبه از سئو عواملی را پوشش می دهد که با نظرات دیگران در مورد محتوای شما صحبت می کند. به عنوان مثال می توان به بک لینک های معتبر، اشتراک گذاری در رسانه های اجتماعی و موارد دیگری اشاره کرد که نام تجاری یا محتوای شما را تکرار میکنند.

چگونه یک استراتژی سئو را شروع کنیم؟

برای این کار باید اول برنامه ریزی کرد. مانند هر استراتژی بازاریابی، همه چیز با برنامه ریزی شروع می شود: نتایجی که امیدوارید از طریق SEO به دست آورید، مشتریانتان چه کسانی هستند، و چگونه می خواهید به نتایج دلخواه برسید؟

این راه را برای موفقیت استراتژی شما هموار می کند. همچنین، باید بدانید که یک استراتژی سئو به طور کلی نتایجی را در میان مدت و بلند مدت ارائه می دهد. انتظار بازده فوری را نداشته باشید که می تواند از طریق تبلیغات و پیوندهای حمایت شده باشد. با این حال، سئو معمولاً در دراز مدت به بازدهی پایدارتری دست می یابد.

با در نظر گرفتن این موضوع، بیایید نگاهی به مراحل اولیه سئو بیندازیم.

1. اهداف را تعریف کنید

اولین قدم در ایجاد استراتژی، تعیین اهداف خود در بهینه سازی سایت، وبلاگ یا تجارت الکترونیکی است. برای انجام این کار، ابتدا باید بدانید که سئو چه چیزی را ارائه می دهد.

  • ترافیک ارگانیک را افزایش دهید
  • سرنخ های بیشتری تولید کنید
  • فروش بیشتری ایجاد کنید
  • کاهش هزینه جذب مشتری
  • بازار را آموزش دهید
  • اعتبار برند را افزایش دهید

همیشه به دنبال هماهنگ کردن این اهداف سئو با اهداف کلان برند خود باشید. اگر هدف شما افزایش آگاهی از برند است، برای مثال، سئو می تواند با قرار دادن سایت شرکت شما در اولین موقعیت های گوگل به این امر کمک کند.

2. پرسونای مخاطب خود را تعریف کنید

یکی دیگر از مراحل مهم برنامه ریزی، تعریف پرسونای مخاطب است. شما باید تعیین کنید که نتایج استراتژی شما برای چه کسانی است، با چه کسی در ارتباط هستید و میخواهید چه کسی را به سمت خود جذب کنید؟

پرسونای مخاطب توصیف یک شخصیت نیمه ساختگی است که نشان دهنده یک مشتری ایده آل برای برند شما است، با سوالات، دردسرها و نیازهای واقعی که شما می توانید در حل آنها کمک کنید. آنها باید بر اساس داده های واقعی مشتری باشد که از طریق نظرسنجی، پرسشنامه و مصاحبه به دست آمده است. برای ساختن این پرسونا باید خواسته های متفاوتی که ممکن است مشتری در طول مراحل قیف داشته باشد در نظر گرفته شود.

3. از ابزارهای سئو استفاده کنید

برای شروع با یک استراتژی سئو، باید ابزارهای اساسی را بدانید. آن‌ها به تشخیص اینکه از کجا شروع می‌کنید، برنامه‌ریزی خود را بر اساس آن قرار می‌دهند، بهینه‌سازی‌های اولیه را انجام می‌دهند و شروع به ردیابی تأثیر هر اقدام می‌کنند.

در بیشتر موارد، ما در مورد دو ابزار ضروری SEO صحبت می کنیم: Google Analytics و Google Search Console.

گوگل هر دو را به صورت رایگان ارائه می دهد و آنها نقش بزرگی در اندازه گیری استراتژی شما خواهند داشت.

Google Analytics یک ابزار تجزیه و تحلیل داده پرکاربرد است که مجموعه وسیعی از منابع را برای ارزیابی عملکرد استراتژی های دیجیتال فراهم می کند.

برای سئو، می تواند به روش های مختلفی کمک کند:

  • مخاطبان خود را بهتر درک کنید تا شخصیت خریدار خود را بسازید.
  • صفحات پربازدید و با بهترین عملکرد خود را شناسایی کنید.
  • بر ترافیک ارگانیک خود نظارت کنید
  • مشخص کنید کدام کانال ها بیشترین ترافیک را ایجاد می کنند (ایمیل، اجتماعی، ارگانیک و غیره).
  • درک تعامل (نرخ رد، صفحات در هر بازدید، طول جلسه).
  • بر تبدیل های ایجاد شده از طریق استراتژی سئو نظارت کنید.

سرچ کنسول گوگل نیز ابزاری برای تسهیل ارتباط بین سایت و گوگل است که گزارش سئوی ارزشمندی را ارائه می دهد. برخی از منابع عبارتند از:

  • کشف کنید که آیا مشکلی در ایندکس شدن سایت شما وجود دارد.
  • بدانید که آیا سایت شما توسط گوگل هک شده یا جریمه شده است.
  • بر میانگین موقعیت صفحات خود در SERP ها نظارت کنید.
  • نرخ کلیک ارگانیک صفحات خود را در SERP ها شناسایی کنید.
  • مشخص کنید کدام کلمات کلیدی سایت شما را روی SERP ها قرار می دهند.
  • شناسایی کنید که کدام سایت ها به سایت شما بک لینک دارند.
  • درخواست رد بک لینک های مشکوک به سایت خود را از گوگل.

کنسول جستجوی گوگل کمی فنی تر است و تمرکز بیشتری روی وب مسترها دارد. اما رابط کاربر پسند است، بنابراین هر کسی می تواند از آن برای تشخیص و هدایت تقاضای پیچیده تر به متخصصان متخصص استفاده کند.

این ابزار همچنین می‌تواند بینش‌هایی برای بهینه‌سازی محتوای شما ایجاد کند. علاوه بر آن منبع اصلی برای شناسایی جستجوهایی است که ترافیک را به صفحات شما می‌آورد و نرخ کلیک روی کلمات کلیدی اصلی شما را مشخص میکند.

چگونه تحقیق کلمات کلیدی انجام دهیم؟

هدف تحقیق کلمات کلیدی شناسایی عبارات جستجویی است که با توجه به حجم جستجو، تبدیل و رقابت بیشترین پتانسیل را برای استراتژی شما دارند.

جستجوی کلیدواژه معمولاً با لیستی از اصطلاحات مرتبط با بخش، محصول و برند شما شروع می شود. می‌توانید از Google Analytics ، Google Search Console یا ابزارهای کلمه کلیدی که در ادامه بیشتر با آن‌ها آشنا می‌شویم، ایده بگیرید.

پس از آن، این فهرست باید سازماندهی شود. شما می توانید در هر مرحله از قیف فروش، اصطلاحات پرکاربرد را جدا کرده و فهرست را بر اساس بیشترین پتانسیل برای استراتژی خود مرتب کنید.

فرض کنید شما به تازگی یک وبلاگ در سایت خود راه اندازی کرده اید و کلمه کلیدی را که بیشترین ترافیک را به سمت آن هدایت می کند، شناسایی کرده اید. می توانید با آن شروع کنید و یک پست بهینه سازی شده برای این کلمه کلیدی ایجاد کنید تا بازدیدکنندگان بیشتری را جذب کنید.

کلمه کلیدی

کلمات کلیدی نحوه بیان کاربران سوالات خود هستند. آنها صفحات فهرست شده را در موتور جستجو فعال می کنند. زمانی که کاربر یک عبارت خاص را جستجو می کند، گوگل به دنبال بهترین موارد منطبق در فهرست صفحه خود می گردد و این نتایج جستجو را نمایش می دهد.

ترتیب ظاهر شدن آنها نتیجه عوامل رتبه بندی است. بنابراین، کلمات کلیدی در استراتژی های سئو ضروری هستند، زیرا نشان می دهند که شخصیت خریدار ما به دنبال چه چیزی است.

آنها هدف پشت بهینه سازی یک صفحه را مشخص می کنند، بنابراین گوگل آن را به درستی با توجه به محتوای آن ایندکس می کند، آن را به کاربرانی که به دنبال آن موضوع هستند ارائه می دهد و از مرتبط بودن محتوا اطمینان می دهد.

مهم است بدانید که گوگل از هوش مصنوعی برای درک هدف جستجو، نحوه ارتباط انسان‌ها و تغییراتی که برای یک عبارت خاص وجود دارد، استفاده می‌کند. این بدین معنا است که حتی اگر کاربر عبارت را اشتباه یا تغییری از آن را تایپ کند، گوگل قصد جستجوی کاربر را درک می کند و صفحه شما را برای آنها نمایش می دهد. بنابراین، لازم نیست نگران تطابق دقیق کلمه کلیدی باشید.

انواع کلمه کلیدی

انواع کلمات کلیدی

انواع کلمات کلیدی

در کنار انواع جستجو، باید انواع کلمات کلیدی را نیز در نظر بگیریم که برای یافتن نتایج در وب استفاده می شوند.

دو نوع کلمه کلیدی وجود دارد: کلمات کلیدی کوتاه و طولانی

برای یک استراتژی سئو، کار با هر دو نوع کلیدواژه برای دستیابی به مشتریان بالقوه در تمام مراحل فرآیند بسیار مهم است.

کلمات کلیدی کوتاه

کلمات کلیدی کوتاه ، عمومی هستند و معمولاً در شروع فرآیند خرید استفاده می شوند. در این لحظه، مصرف‌کننده هنوز نمی‌داند به چه چیزی نیاز دارد، و بنابراین قبل از اینکه دقیق‌تر شود، با این نوع جستجو شروع می‌کند.

به طور کلی، اصطلاحات کوتاه حجم بالایی دارند و در نتیجه ترافیک زیادی ایجاد می‌کنند، اما همچنین مخاطبان بسیار گسترده‌ای را با فرصت‌های تبدیل کم جذب می‌کنند.

آنها همچنین تمایل دارند برای موقعیت های جستجوی برتر با رقابت زیادی روبرو شوند که رتبه بندی بالا را دشوارتر می کند.

کلمات کلیدی طولانی

کلمات کلیدی طولانی خاص تر هستند و معمولاً در پایان فرآیند استفاده می شوند. مشتری قبلاً درباره آنچه برای رفع نیازهای خود نیاز دارد تحقیق کرده است، با راه حل های ارائه شده آشنا است، اما هنوز قبل از تصمیم گیری نهایی به دنبال اطلاعات است.

در مقایسه با کلمات کوتاه ، کلمات کلیدی طولانی معمولاً به اندازه‌ای که کمتر جستجو می‌شوند، ترافیک ایجاد نمی‌کنند. از سوی دیگر، آنها تمایل دارند بازدیدکنندگان بیشتری را در فرآیند خرید و همچنین تبدیل بیشتر به خود جذب کنند.

در نتیجه رقابت کمتر، کسب رتبه بالاتر آسان تر است.

ابزار کلمات کلیدی

آیا به دنبال کمک برای یافتن اصطلاحات و شناسایی بهترین فرصت ها هستید؟ اینجاست که ابزارهای کلیدواژه وارد می شوند.

آنها برای برنامه ریزی یک استراتژی سئو ضروری هستند، زیرا به یافتن ایده برای کلمات کلیدی، درک پتانسیل و رقابت هر یک و سازماندهی آنها بر اساس اولویت بهینه سازی کمک می کنند.

ابزارهای مختلفی برای این کار وجود دارد، هم پولی و هم رایگان.

ابزارهای رایگان به انجام اقدامات جستجوی خاص کمک می کنند، از جمله:

برنامه ریز کلمات کلیدی Google Ads: برای بررسی حجم جستجو و هزینه به ازای هر کلیک.

ابزار کلیدواژه و پیشنهاد Ubersuggest: برای ایجاد لیستی از ایده های کلمه کلیدی.

کنسول جستجوی گوگل: برای بررسی اینکه از چه کلماتی برای هدایت ترافیک به سایت ها و فرصت ها استفاده شده است.

Google Trends: برای تعیین روند جستجو بر اساس موضوع.

ابزارهای پولی با ویژگی‌های قدرتمند جستجوی کلمات کلیدی کامل هستند.

آنها عباراتی را بر اساس حجم، کلیک ها، دشواری رتبه بندی و سایر داده ها پیشنهاد می کنند. پلتفرم های اصلی عبارتند از:

SEMrush

Ahrefs

Moz Keyword Explorer

شما می توانید به برخی از منابع به صورت رایگان دسترسی داشته باشید، اما یک برنامه پولی به شما امکان می دهد از مزایای کامل پلت فرم استفاده کنید.

zahran
zahran

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy