Skip to content

7 راه جلوگیری از سئو منفی

کل صنعت سئو در دو سال گذشته تحول بزرگی را تجربه کرده است. در نتیجه، بسیاری از بازاریابان آنلاین به طور چشمگیری استراتژی های خود را تغییر داده اند. کسب رتبه بالا در گوگل برای کلمات کلیدی رقابتی به آسانی سه سال پیش نیست. از آنجایی که اجرای سئو کلاه سیاه سخت‌تر و سخت‌تر می‌شود و کمتر و کمتر به نتایجی دست می‌یابد، نوع جدیدی از سئو به نام «سئو منفی» ظهور کرده است.

این راهنمایی است که به شما کمک می کند بفهمید سئو منفی چیست و چگونه می توانید از کسب و کار خود در برابر قربانی شدن محافظت کنید. اگر در ساخت برند خود به صورت آنلاین و ایمن نگه داشتن آن جدی هستید، این چیزی است که نباید نادیده بگیرید.

سئو منفی چیست؟

سئو منفی محتمل ترین توضیح برای افت ناگهانی رتبه نیست. قبل از اینکه تصمیم بگیرید ممکن است شخصی عمداً به رتبه شما آسیب برساند، دلایل رایج افت رتبه را در نظر بگیرید. لیست جامعی را در اینجا خواهید یافت. سئو منفی به تمرین استفاده از کلاه سیاه و تکنیک های غیراخلاقی برای خراب کردن رتبه رقبا در موتورهای جستجو اشاره دارد.

حملات منفی سئو می تواند به صورت زیر شکل گیرد:

  • هک کردن وب سایت شما
  • ایجاد صدها یا هزاران پیوند هرزنامه به وب سایت شما
  • کپی کردن محتوای شما و توزیع آن در سراسر اینترنت
  • با استفاده از کلمات کلیدی مانند ویاگرا، پوکر آنلاین و بسیاری موارد دیگر، به وب سایت خود پیوند اشاره کنید
  • ایجاد پروفایل های اجتماعی جعلی و از بین بردن شهرت آنلاین شما
  • حذف بهترین بک لینک هایی که وب سایت شما دارد

حملات سئو منفی
مورد حمله واقع شدن در سئو

حملات منفی سئو از کجا سرچشمه می گیرد؟

گوگل همیشه تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا پیوندهای غیرطبیعی و بی کیفیت را هنگام در نظر گرفتن اعتبار صفحه وب مشخص کند. اما، صاحبان وب‌سایت‌ها لینک‌های هرزنامه را در اوایل نادیده گرفتند، زیرا آنها تهدیدی واقعی برای وب‌سایت‌ها ایجاد نمی‌کردند. با آپدیت پنگوئن گوگل در آوریل 2012 امکان اقدام قاطع و تنبیهی علیه وب سایت هایی با لینک های هرزنامه و دستکاری انجام دهد. اما، به محض اینکه برخی از سئوکاران فرصت طلب، شکافی را مشاهده کردند، از این “لینک ضعیف” (ببخشید جناس) در سیستم استفاده کردند و از این بک لینک های بد به عنوان حمله ای علیه سایت های رقیب استفاده کردند.

چگونه از حملات منفی سئو جلوگیری کنیم

1. گوگل وبمستر آلرت را تنظیم کنید

Google Webmaster Tools Email Alerts می‌تواند هشدارهای ایمیلی برای شما ارسال کند زمانی که:

وب سایت شما توسط بدافزار مورد حمله قرار می گیرد
صفحات شما ایندکس نمی شوند
مشکل اتصال به سرور دارید
شما یک جریمه دستی از گوگل دریافت می کنید

اگر قبلاً این کار را نکرده اید، وب سایت خود را به Google Webmaster Tools متصل کنید. وارد حساب کاربری خود شوید و روی «تنظیمات ابزارهای وب مستر» کلیک کنید. اعلان‌های ایمیل را فعال کنید و دریافت هشدار برای همه انواع مشکلات را انتخاب کنید. روی «ذخیره» کلیک کنید.

این فقط اولین قدم است. اکنون، بیایید به مورد مهم، نظارت بر نمایه بک لینک های خود برویم.

2. مشخصات بک لینک های خود را پیگیری کنید

این مهم ترین اقدامی است که باید برای جلوگیری از موفقیت هرزنامه ها انجام داد. اغلب سئوی منفی با ایجاد لینک های با کیفیت پایین یا تغییر مسیر انجام می گیرد. بسیار مهم است که بدانید چه زمانی و چه شخصی در حال ایجاد لینک یا تغییر مسیر به وب سایت شما است.

می‌توانید از ابزارهایی مانند Ahrefs یا Open Site Explorer هر از چند گاهی برای بررسی دستی بررسی کنید که آیا کسی در حال ایجاد پیوند به وب‌سایت شما است یا خیر.

سایت MonitorBacklinks.com نیز ابزار دیگری برای ردیابی بک لینک های شما است. این یکی از بهترین و ساده‌ترین ابزارهایی است که می‌تواند در صورت به دست آوردن یا از دست دادن بک لینک‌های مهم وب‌سایت، هشدارهای ایمیلی را برای شما ارسال کند. به جای اینکه مجبور باشید هر روز صبح به صورت دستی بک لینک های خود را بررسی کنید،

مانیتور بک لینک ها هر آنچه را که باید بدانید را به صندوق ورودی شما ارسال می کند. هنگامی که حساب خود را ایجاد کردید، باید دامنه خود را اضافه کنید و آن را به حساب Google Analytics خود متصل کنید.

سئو منفی چیست
چگونه از حملات سئو منفی جلوگیری کنیم

3. از بهترین بک لینک های خود محافظت کنید

اغلب، اسپمرها سعی می کنند بهترین بک لینک های شما را حذف کنند. آن‌ها معمولاً با استفاده از نام شما با مالک وب‌سایت پیوند تماس می‌گیرند و از مدیر وب‌سایت درخواست می‌کنند که بک لینک شما را حذف کند.

برای جلوگیری از این اتفاق می توانید دو کار را انجام دهید:

هنگامی که با مدیران وب سایت ارتباط برقرار می کنید، به جای استفاده از جیمیل یا یاهو، همیشه از آدرس ایمیل دامنه خود استفاده کنید. به این ترتیب، شما ثابت خواهید کرد که برای وب سایت کار می کنید و این شخص دیگری نیست که تظاهر به شما کند. ایمیل شما باید به این صورت باشد: yourname@yourdomain.com.
بهترین بک لینک های خود را پیگیری کنید. برای این کار می توانید دوباره از مانیتور بک لینک ها استفاده کنید. به لیست بک لینک های خود بروید و آنها را بر اساس رتبه صفحه یا فعالیت اجتماعی مرتب کنید.

در سایت MonitorBacklinks.com برچسب‌هایی را به بک لینک‌هایی که بیش از همه برایتان ارزش دارد اضافه کنید تا بتوانید بررسی کنید که آیا هر یک از آنها حذف شده‌اند.

بک لینک خود را انتخاب کنید و روی “ویرایش” کلیک کنید. برچسب خود را اضافه کنید تا بتوانید بعداً این بک لینک ها را به راحتی فیلتر کرده و پیدا کنید. پس از اینکه لیست خود را ایجاد کردید، آنها را بر اساس برچسب های خود فیلتر کنید و اگر وضعیت آنها تغییر کرد نظارت کنید. اگر هر یک از این لینک ها حذف شد، باید با مدیر وب سایت تماس بگیرید و بپرسید که چرا لینک شما را حذف کرده است.

4. وب سایت خود را از بدافزارها و هکرها ایمن کنید

امنیت بسیار مهم است. آخرین چیزی که می خواهید، هرزنامه در وب سایت شما است بدون اینکه شما حتی در مورد آن بدانید. چندین کار وجود دارد که می توانید برای ایمن سازی وب سایت خود انجام دهید:

  • اگر از وردپرس استفاده می‌کنید، افزونه Google Authenticator را نصب کنید و یک رمز عبور تأیید ۲ مرحله‌ای ایجاد کنید. هر بار که وارد وب‌سایت وردپرس خود می‌شوید، باید کدی را که توسط Google Authenticator تولید می‌شود روی گوشی هوشمند خود اضافه کنید
  • یک رمز عبور قوی با اعداد و کاراکترهای خاص ایجاد کنید.
  • به طور منظم از فایل ها و پایگاه داده خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.
  • اگر وب سایت شما به کاربران اجازه آپلود فایل ها را می دهد، با شرکت میزبان خود صحبت کنید و از آنها بپرسید که چگونه می توانید آنتی ویروس را برای جلوگیری از بدافزار نصب کنید.

5. محتوای تکراری را بررسی کنید

یکی از رایج‌ترین تکنیک‌هایی که اسپمرها استفاده می‌کنند، تکرار محتوا است. آنها محتوای وب سایت شما را کپی می کنند و آن را در هر کجا که می توانند ارسال می کنند. اگر بیشتر محتوای شما تکراری باشد، احتمال جریمه شدن وب سایت شما و از دست دادن رتبه وجود دارد.

با استفاده از ابزارهای بررسی محتوای تکراری می توانید بررسی کنید که آیا وب سایت شما دارای صفحات تکراری در اینترنت است. به سادگی وب سایت خود یا متن مقاله ای را که می خواهید تأیید کنید اضافه کنید و به شما نشان می دهد که آیا محتوای شما در جای دیگری بدون اجازه شما منتشر شده است یا خیر.

6. سرعت وب سایت خود را بررسی کنید

اگر وب سایت شما به طور ناگهانی زمان بارگذاری بسیار بالایی دارد، مطمئن شوید که به این دلیل نیست که شخصی هزاران درخواست در ثانیه به سرور شما ارسال می کند. اگر برای جلوگیری از این امر سریع اقدام نکنید، هرزنامه‌ها ممکن است سرور شما را از کار بیاندازند.

یک ابزار عالی که می تواند به شما در نظارت بر زمان آپلود سرور و زمان بارگذاری کمک کند Pingdom.com است.

7. قربانی استراتژی های سئوی خود نباشید

با استفاده از تکنیک هایی که برای گوگل قابل قبول نیستند، مطمئن شوید که به رتبه وب سایت خود آسیب نمی رسانید. اینها برخی از کارهایی است که نباید انجام دهید:

به وب سایت های جریمه شده لینک ندهید.
از شبکه های وبلاگ لینک نخرید و اصلاً برای سئو لینک نخرید.
تعداد زیادی پست مهمان با کیفیت پایین منتشر نکنید.
با استفاده از کلمات کلیدی پول، بک لینک های زیادی برای وب سایت خود ایجاد نکنید. حداقل 60 درصد از انکر تکست های شما باید از نام وب سایت شما استفاده کنند.
بدون استفاده از ویژگی “nofollow” لینک ها را در وب سایت خود قرار ندهید.

آیا سئو منفی یک تهدید واقعی است؟

بله، در این شکی نیست. سئو منفی واقعی است و بسیاری از وب سایت ها مجبور به مقابله با این مشکل شده اند. پیشگیری از آن بسیار ساده تر از رفع آن است.

چه چیزی باعث سئو منفی می شود؟

سئو منفی مجموعه ای از فعالیت ها با هدف کاهش رتبه رقبا در نتایج جستجو است. این فعالیت ها اغلب خارج از صفحه هستند (به عنوان مثال، ایجاد پیوندهای غیر طبیعی به سایت یا حذف و ارسال مجدد محتوای آن). اما در برخی موارد، ممکن است شامل هک سایت و تغییر محتوای آن نیز باشد.

مطالب مشابه

هنوز هیچ دیدگاه ثبت نشده است، لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!


افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *